Prenova spletne strani in foruma

Novice iz kluba in širše airsoft skupnosti ter debate o klubu, dogodkih in airsoftu.


Odgovori
Uporabniški avatar
Jonpas
Site Admin
Prispevkov: 646
Pridružen: So Maj 12, 2018 9:56 pm
Vloga: Predsednik

Spletna stran in forum kluba je v zadnjih dveh tednih doživel prenovo, tako vsebinsko kot slogovno. Glavni cilj prenove je bil boljša predstavitev kluba, lažja komunikacija z bodočimi člani, izposojevalci in drugimi klubi, ter modernejši izgled foruma.


Predstavitev kluba

Nekaj časa smo želeli izboljšati predstavitev kluba in točno definirati kaj je potrebno za včlanit, kako poteka izposoja opreme in kako nas kontaktirati za več informacij. S tem se je veliko informacij prestavilo iz foruma na spletno stran (nova zavihka Klub in Izposoja).

Seznam članov in seznam klubskih replik sta bila iz prestavljena iz foruma na spletno stran in sta predstavljena na lepši način.


Komunikacija

Za dosego boljše komunikacije sta bila posodobljena tako spletna stran kot tudi informacijske objave na forumu. Na spletni strani so povsod bile dodane povezave do drugih strani in do povezanih delov foruma, prav tako dodatne slike in gumbi "več".

Prva sekcija foruma (Informacije) je bila skoraj v celoti prenovljena. Veliko objav je bilo napisanih na novo in skrajšanih zaradi prestavitve na spletno stran, nekaj pa posodobljenih. Glavni cilj je bil jasno opredeliti kje naj gost dobi informacije (spletna stran za osnovne, forum za podrobne oz. končne detajle), kje se lahko postavlja vprašanja oz. se nas kontaktira. Dodana je bila objava Pozdravljeni, ki za gosta poveže spletno stran in forum ter opiše, kako se nas lahko kontaktira.

Del Novice / Debate je bil dodan, to je del, kjer se nahaja ta novica. Mišljena je pa tudi za splošne pogovore in debate o airsoftu, dogodkih in drugih stvareh - dobrodošli tudi člani drugih klubov!


Prenova foruma

Forum je dobil tudi nov izgled, da nismo več v predpotopnih časih - ohranjamo pa način delitve in pisanja. Nova tema je odzivna in prilagodljiva mobilnim napravam. Zraven podobe pa so tudi druge spremembe in dodatki:

  • Podpora za Markdown (za hitrejše stilizirano pisanje)
  • Emoji-ji s samodokončanjem ob zapisu : in 2 začetnih znakov (npr. :smiley: -> :smiley:)
  • Preglednejši koledar
  • Hitra menjava jezika (SI, EN, DE - uporabniška vsebina foruma na voljo samo v slovenščini)

Forum se je tudi reorganiziral, združeni so bili redko uporabljeni ali prazni deli v bolj simselne skupine. Prav tako je bilo združenih več krajših povezanih objav, pomembne stvari pa so bile pripete na vrh delov foruma, kjer so relevantne.


Spletno stran lahko obiščete na www.airsoftteamhornet.si! 🙂

Odgovori