Preizkus / Izposoja / Včlanitev

Ugotovi kako postati član, spoznaj se s pravili igre airsoft in postavi vprašanja!
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
pacienT
Prispevkov: 62
Pridružen: So Maj 12, 2018 8:16 pm

Preizkus in izposoja opreme

Splošno o izposoji si preberite na spletni strani. Sledijo dodatne podrobnosti.

Če želite preizkusiti airsoft in si pri nas izposoditi opremo se registrirajte na tem forumu in nam javite (se označite in zapišite pod klubski trening danega tedna) kdaj pridete in katero repliko bi si radi izposodili.

Po prijavi pridite na trening ob določeni uri (brez zamujanja!), tam vam bodo razložene vse nejasnosti in spoznali se boste z repliko in ostalo opremo. Podpisali boste tudi pristopno izjavo za igranje airsofta (mladoletne osebe potrebujejo dovoljenje staršev ki ga s starši dokazujejo osebno na prvem treningu).

V primeru, da imate svojo opremo in se nam želite pridružiti na treningu, velja isti postopek, preprosto se označite in zapišite pod klubski trening danega tedna kdaj pridete, da se lahko bolje organiziramo.

Želimo vam zabavno igro!


Članstvo

Splošno o članstvu si preberite na spletni strani. Sledijo dodatne podrobnosti.

Če izpolnjujete pogoje navedene na spletni strani in se želite včlaniti v naš klub, se seznanite še s statutom kluba in to javite vodstvu kluba. Vodstvo bo pregledalo, če izpolnjujete zahteve in vam podalo odgovor.

Na naslednjem treningu boste podpisali pristopno izjavo za članstvo v klubu in kmalu dobili našitke, izkaznico in dostop do članskega dela foruma. Po včlanitvi si čim prej kupite še dodatno opremo kot je PMR postaja, mid-cap nabojniki in uniforma v A-TACS iX/FG kamuflaži.

Dobrodošli!

Zaklenjeno