Pregled 2019

Novice iz kluba in širše airsoft skupnosti ter debate o klubu, dogodkih in airsoftu.


Odgovori
Uporabniški avatar
Jonpas
Site Admin
Prispevkov: 668
Pridružen: So Maj 12, 2018 9:56 pm
Vloga: Predsednik

Leto 2019 se bliža koncu, bilo je zelo aktivno in pestro. Udeležili smo se 8 medklubskih spopadov, od frontalnih bojev na Počku, preko žrtvovanj Vikingov in izvidniških misij, vse do bojevanja kot stalkerji v Černobilu med mutanti in drugimi nevarnostmi.

Prav tako smo se udeležili nekaj medklubskih treningov, tako v naši bližini kot tudi čez severno mejo v Avstriji. V spomladanskem času smo organizirali tudi čistilno akcijo terena in postavili solidno število novih pregrad in bunkerjev.


Ob koncu leta smo organizirali odprti trening v iskanju novih članov in širjenjem našega športa v Mariboru in okolici. Dogodek je dosegel naša pričakovanja in ga bomo v naslednjem letu po vsej verjetnosti ponovili. Hvala vsem udeležencem, upamo, da se še vidimo!

Oktobra smo dobili tudi novega sponzorja Begadi! Vsi člani lahko koristijo 15% klubski popust na vse izdelke. Veseli smo sodelovanja!


Vsi utrinki iz leta 2019 so na voljo v galeriji.

Hvala vsem, ki ste kakorkoli pomagali pri klubskih zadevah, igri in ostali organizaciji, prav tako ostalim klubom za prirejanje raznih dogodkov, še več v letu 2020!

Odgovori